Trevligt värdpar på MiLgården Villan i Klippan

Sussie & Thomas

Värdpar på Villan

villan

milgårdarna i klippan

AW4I4895_edited.png

Efter 13 år som värd på MiLgården på Romeleåsen tog Thomas Lindström 2001 över värdskapet för Villan. Några år senare gick Sussie Mattsson in som värd tillsammans med Thomas. Sussie har även hon arbetat på MiLgårdarna i många år.

–  Vi kompletterar varandra i vår ambition att skapa den hemkänsla och avslappnade atmosfär som utmärker Villan, säger Sussie och Thomas.

Thomas förnyar ständigt sina menyer med inspiration från vitt skilda håll.

–  Tillsammans med vårt team ser jag till så att våra gästgrupper tas omhand med all den flexibla service som utmärker MiLgårdarna, fortsätter Sussie.

– Stora gästgrupper som engagerar flera av teamen här på MiLgårdarna i Klippan har blivit allt vanligare. Här samarbetar vi för att skapa värde för kunden samtidigt som det är stimulerande för oss själva, avslutar Thomas.

Den välkomnande entren till MiLgården Villan i Klippan
Villan 2017.png
Villan.jpg

Villan

Bruksallén 2
264 39 Klippan
+46 (0) 435 - 295 00

Bokning
+46 (0) 46 - 20 52 20
info@milgardarna.se 

TÅG och BUSS - Se skanetrafiken.se för

bästa resväg. Från Pågatågen är det 1,6 km. 

Från busshållplatsen Fabriksgatan 700 meter.

 FLYG - Närmaste flygplats är Ängelholm
Helsingborg Airport, varifrån du enklast tar

  dig vidare med taxi. Landar du på

Copenhagen Airport kan du välja att åka

tåg till Klippan, se beskrivningen ovan.
 

6M7A9486-2.jpg

100  personer i största konferensrummet (Bruket)
 60   personer i matsalarna
 36   sovrum varav 10 dubbelrum
   3  konferensrum
   9  grupprum

Se Villans coronasittningar här>>

Kombinera gärna Villan med Magasinet, Stallet och/eller Borgen. MiLgårdarna i Klippan har totalt 96 sovrum, 12 konferensrum och 28 grupprum.

DSC_3651.jpg

På MiLgårdarna i Klippan finns stora ytor och flera speciella rum för olika slags aktiviteter, både inomhus och i den omgivande vackra naturen. Här finns också installationer, verktyg, utrustning och material.

 

Här presenteras aktiviteter som kan utgöra en integrerad del av mötesagendan, t.ex. teamutveckling. Samt aktiviteter för avkoppling och motion, lek och tävling med mera.

möten som ger resultat

Villan på MiLgårdarna i Klippan är det stora röda tegelhuset med anor från början av 1800-talet, då som mangårdsbyggnad till Klippans Ladugård. Efter förvärvet 1987 byggdes huset om totalt på insidan.

 

Senare renoveringar har förstärkt den ljusa, luftiga skandinaviska stilen med inredning i masurbjörk och andra ljusa träslag.

Villan har 36 sovrum – alla individuellt designade. Sovrummen har dessutom badrum med klinker, kakel och mosaik i matchande stil. 

kreativa möten i rofylld miljö

Med tre konferensrum och hela tio grupprum är valmöjligheterna stora, även när två mindre grupper vistas här  samtidigt.

 

Detta är möjligt just på

Villan. Två grupper kan arbeta, äta och umgås helt åtskilda i var sin del av huset – även rummen för umgänge och måltider är många på Villan. 

 

När en större grupp bokar hela Villan används ett av de stora konferensrummen  i Campushuset, som bara ligger några meter från Villan.

villan

Hör Thomas & Sussie berätta om Villan

        MLJÖ FÖR EFFEKTIVA, LÄRORIKA OCH TRIVSAMMA MÖTEN

–  Här finns miljöer med helt olika karaktär samtidigt som det finns ett gemensamt grundkoncept med fokus på effektiva, lärorika och trivsamma möten. Allt går hand i hand med vår lärfilosofi. Vi ställer krav och MiLgårdarna lyssnar, det är kanske det allra bästa. Som gör att samarbetet efterhand fördjupats så att alla våra internat-förlagda program har MiLgårdarna som hemvist. 

 

Henrik Lundgren, vd, EFL

                  TOPPBETYG FÖR MLJÖ, SERVICE OCH MAT

–  Vi hade jätte-bra dagar hos er och vi är mycket nöjda! Det har varit bra feedback i alla led, från cheferna och team-medlemmarna! Toppbetyg för miljö, service och mat! 

 

–  Ert vänliga mottagande och de fina lokalerna skapade förutsättningarna och bidrog starkt till att vi lyckades nå målen med vårt möte: att fokusera på och bygga teamet samt skapa samhörighet! Tack också för att ni kom med många förslag och tips om hur konferensen kan funka på bästa sätt! 

 

           Birgit Bergholz, Project Coordinator, Tetra Pak Packaging Solutions AB