top of page
AW4I4466.jpg

Joel

Värd på Villan

villan

milgårdarna i klippan

MiLgården Villan i Klippan Skåne

Värden på Villan, Joel Nilsson, har arbetat på MiLgårdarna sedan 1994. 

–  Service för mig är det mina gäster vill ha. Jag vill få dem att känna sig som hemma och använda mötes- och umgängesrummen på bästa sätt. Det gäller att vara lyhörd och att vara på plats, utan att vara i vägen.

För att kunna leva upp till detta poängterar Joel vikten av att vara väl förberedd och veta så mycket som möjligt om gruppens behov i förväg.

Härliga dofter letar sig ut från Villans kök. Nybakat bröd till lunchen och kreativ matlagningskonst med klassiska toner hör till. Det är just detta som ger vistelsen en extra krydda.

Den välkomnande entren till MiLgården Villan i Klippan
Villans konferenser sovrum umgänge matsal
Mysiga Mellanrummet på Villan Klippan

100  personer i största konferensrummet (Bruket)
 60   personer i matsalarna
 36   sovrum varav 10 dubbelrum
   3  konferensrum
   9  grupprum

Kombinera gärna Villan med Magasinet, Stallet och/eller Borgen. MiLgårdarna i Klippan har totalt 96 sovrum, 12 konferensrum och 28 grupprum.

milgårda karta.png

Villan

Bruksallén 2
264 39 Klippan
+46 (0) 435 - 295 00

Bokning
+46 (0) 46 - 20 52 20
bokning@milgardarna.se 

TÅG och BUSS - Se skanetrafiken.se för

bästa resväg. Från Pågatågen är det 1,6 km. 

Från busshållplatsen Fabriksgatan 700 meter.

 FLYG - Närmaste flygplats är Ängelholm
Helsingborg Airport, varifrån du enklast tar

  dig vidare med taxi. Landar du på

Copenhagen Airport kan du välja att åka

tåg till Klippan, se beskrivningen ovan.
 

Teamaktiviteter på MiLgårdarna

På MiLgårdarna i Klippan finns stora ytor och flera speciella rum för olika slags aktiviteter, både inomhus och i den omgivande vackra naturen. Här finns också installationer, verktyg, utrustning och material.

 

Här presenteras aktiviteter som kan utgöra en integrerad del av mötesagendan, t.ex. teamutveckling. Samt aktiviteter för avkoppling och motion, lek och tävling med mera.

möten som ger resultat

Villan på MiLgårdarna i Klippan är det stora röda tegelhuset med anor från början av 1800-talet, då som mangårdsbyggnad till Klippans Ladugård. Efter förvärvet 1987 byggdes huset om totalt på insidan.

 

Senare renoveringar har förstärkt den ljusa, luftiga skandinaviska stilen med inredning i masurbjörk och andra ljusa träslag.

Villan har 36 sovrum – alla individuellt designade. Sovrummen har dessutom badrum med klinker, kakel och mosaik i matchande stil. 

kreativa möten i rofylld miljö

Med tre konferensrum och hela tio grupprum är valmöjligheterna stora, även när två mindre grupper vistas här  samtidigt.

 

Detta är möjligt just på

Villan. Två grupper kan arbeta, äta och umgås helt åtskilda i var sin del av huset – även rummen för umgänge och måltider är många på Villan. 

 

När en större grupp bokar hela Villan används ett av de stora konferensrummen  i Campushuset, som bara ligger några meter från Villan.

                                                 FLEKSIBEL HOST 

–  Vi var meget tilfredse med vores ophold og gin smagning var fint. Joel var en venlig og fleksibel host og imødekom alle vores ønsker.

   

Marit Petersen, Marketing Communication Manager, 

Saint-Gobain Denmark A/S

 

             

 

EXAKT DEN FAMILJÄRA KÄNSLA VI HADE HOPPATS PÅ

–  Vi har haft ett par härliga dagar på Villan. Mat, service, omgivningen, vi var väldigt nöjda med allting! Vi hade några specifika önskemål kring mat och Joel med sitt team var väldigt hjälpsamma. Det blev exakt den familjära känslan som vi hade hoppats på. Stort tack för allt!

 

Ramona Berger, HR Coordinator - EMEA, Axis Communications AB

                  TOPPBETYG FÖR MLJÖ, SERVICE OCH MAT

–  Vi hade jätte-bra dagar hos er och vi är mycket nöjda! Det har varit bra feedback i alla led, från cheferna och team-medlemmarna! Toppbetyg för miljö, service och mat! 

 

–  Ert vänliga mottagande och de fina lokalerna skapade förutsättningarna och bidrog starkt till att vi lyckades nå målen med vårt möte: att fokusera på och bygga teamet samt skapa samhörighet! Tack också för att ni kom med många förslag och tips om hur konferensen kan funka på bästa sätt! 

 

           Birgit Bergholz, Project Coordinator, Tetra Pak Packaging Solutions AB

 

bottom of page