top of page
kontakt

vårt kontor i lund

Vårt mysiga kontor ligger på Trädgårdsgatan mitt i Lund. Välkommen att ta kontakt med oss. Kontakten med er som är på våra gårdar är den viktigaste inspirationen för det som är vår största passion: att ständigt förnya den fysiska och mentala miljön. 

Välkommen att höra av dig!


När du vill komma i kontakt med värden på din MiLgård,
exempelvis om allergier eller ändrad ankomsttid,
skicka ett mejl genom knapparna.
Värdarnas telefonnummer finns längre ner.

BOKNINGEN
IMG_4017.png

PERNILLA WESTERLUND

FÖRSÄLJNING & BOKNINGSCHEF

Jag brinner för att ge råd och skapa de bästa förutsättningar för kreativa mötesmöjligheter för våra kunder. Hos oss möts den professionella möteskulturen med den hemtrevliga och lugna miljön. Det skapar balans mellan effektivitet och reflektion, viktiga ingredienser för ett hållbart resultat.

Jag glädjs åt att vara en del i ett team med engagerade medarbetare som tillsammans med våra fantastiska värdar levererar en varm och

hemtrevlig service samt måltider efter gästgruppens önskemål. Hållbar mat för en bättre värld ligger mig varmt om hjärtat, något som vi tillsammans med våra värdar arbetar med dagligen. MiLgårdare sedan 2017.

IMG_0891.jpeg

MARIE HONORÉ

MÖTESRÅDGIVARE

Jag ser fram emot att i min roll som mötesrådgivare på MiLgårdarna bidra till bästa möjliga förutsättningar för framgångsrika möten. Min bakgrund inom HR, rekrytering och service har gett mig en förståelse för organisationers behov. Bemötande och miljö har en stor effekt på hur människor kan lära och utvecklas tillsammans. Som född och uppvuxen i Danmark (numera Lundabo) kommer jag med glädje att fokusera på MiLgårdarnas många danska gäster. 

 

Att få bidra i ett prestigelöst och engagerat team med MiLgårdarnas unika koncept för professionella, kreativa och personliga möten är inspirerande. Jag ser fram emot att hälsa både gamla och nya kunder välkomna till MiLgårdarnas fantastiskt fina miljöer – där hemkänsla, hygge och hållbarhet sitter i väggarna! MiLgårdare sedan 2024. 

EKONOMI
IMG_4106.png

MATILDA SÖRENSEN

  EKONOMI & HÅLLBARHET

Mitt ansvar är att sköta ekonomi och administration på MiLgårdarna. Jag älskar bredden i mitt arbete då det sträcker sig över många områden, och jag har ett stort intresse för siffor och Excel. Det är kul att få ingå i ett team där alla medverkar till en helhet. Som ny på MiLgårdarna ser jag fram emot att utveckla system och rutiner som gör oss mer effektiva internt, utan att för den sakens skull gå miste om vårt koncept om personligt bemötande gentemot kunder och andra.

 

Jag har ett brinnande intresse för miljön och uppskattar de stora insatser mina kollegor har gjort i utvecklingen av vår hållbarhetsprofil. Jag ser fram emot att kunna bidra i detta arbete för en grönare värld. MiLgårdare sedan 2022.

IMG_3880-2.png

MIKAELA  ROHLIN

SYNLIGHET & MEDIER

mikaela.rohlin

@milgardarna.se

Som uppvuxen i konceptet och på våra gårdar är jag väldigt glad över att nu få jobba med MiLgårdarna. Framförallt arbetar jag med vår synlighet: allt ifrån skyltar på gårdarna till att utveckla strategin för sociala medier. Jag brinner för personlig utveckling samt gruppdynamik och ser styrkan i MiLgårdarnas team. Organisationens uppbyggnad och den prestigelösa samverkan mellan oss skapar en engagerad dynamik.  

 

Jag bidrar med ett ungt perspektiv i en ledning som sträcker sig åldersmässigt över tre generationer. 

MiLgårdarnas koncept är unikt. Mitt mål är att fler ska

få veta det. MiLgårdare sedan 2019. 

TEKNIK
IMG_4004.png

JANNE STENBERG

FASTIGHETER, UNDERHÅLL & TEKNIK

 

Mitt ansvar är att sköta om alla fastigheterna, underhållet och den löpande driften. Jag ser till så att husen fungerar optimalt och att våra utemiljöer håller en god kvalitet. Jag är även ansvarig för all teknik som finns på våra gårdar. Tekniken är viktig för våra gäster och måste helt enkelt fungera. Tillsammans med Lennart, Ninna och våra byggare är jag också engagerad i alla våra mer eller mindre ständigt pågående renoveringsprojekt. 

Jag gillar hantverk och teknik, samt friheten att kunna planera min arbetsdag efter både gästernas och husens behov. Jag uppskattar att mina uppgifter är så omväxlande och att följsamheten till våra gästers behov alltid står i fokus. MiLgårdare sedan 2005. 

 

IMG_3954.png

MIKAEL PALM

FASTIGHETER, UNDERHÅLL & BYGG

 

Mitt uppdrag är att sköta om och underhålla fastigheterna. Jag ser till så att våra ständiga förbättringar genomförs på bästa sätt. Det finns mycket kul att utveckla som är för husens bästa, men också för gästernas skull. Tillsammans med Lennart, Ninna, Janne och våra byggare är jag engagerad i alla våra mer eller mindre ständigt pågående renoveringsprojekt. 

 

Det roligaste med mitt jobb är att hitta nya lösningar och att se till så att de är hållbara. Jag trivs med omväxlingen på olika projekt samt att vara behjälplig till våra gäster. MiLgårdare sedan 2023. 

 

LEDNING
IMG_3855.png

NINNA ROHLIN

VVD, DESIGN & INREDNING 

Att skapa hemkänsla på våra gårdar gör jag genom att noga välja ut allt du ser på MiLgårdarna. Från uppläggningsfat för maten till klinkers i badrummen. Eftersom sovrum och badrum alla är olika kan du välja ditt sovrum efter egen smak, där du bäst kan få vila och hämta kraft. Att återanvända möbler genom att klä om eller måla om för att de ska få en ny plats är både roligt och kreativt. Att blanda gammalt och nytt med respekt för husets karaktär. Allt för att skapa en trygg och lugn miljö för intensiva arbetspass med bra resultat.

 

Min glädje och drivkraft ligger i att arbeta med ständig förnyelse i allt. Att jobba både med de konkreta detaljerna och som vice vd vara med om att forma helheten i konceptet tillsammans med gäster och kollegor. Det är spännande, varje dag. Det älskar jag. MiLgårdare sedan 1996. 

IMG_3941.png

LENNART ROHLIN

VD, GRUNDARE & ÄGARE

KONCEPT– & AFFÄRSUTVECKLING

MiLgårdarna är professionella mötesplatser med hemkänsla. Kreativa, stimulerande, hållbara och resultatfokuserade möten är något av det viktigaste man kan syssla med. Jag är glad över att våra miljöer kan bidra till sådana hållbara och produktiva möten. 

Att skapa engagemang kring både stabilitet och ständig förnyelse är nog det som är allra roligast i mitt arbete. Att ständigt förnya det unika i vårt koncept och se till så att det kommer till konkreta uttryck, bland annat i renoveringar och uppgraderingar av våra fantastiska hus och miljöer, gör mig direkt upprymd. Liksom att se människor växa och utvecklas till sin fulla potential. MiLgårdare sedan 1980.

Värdar
värd 2


Under hela din vistelse på din MiLgård är det värden eller värdparet som ser till så att du får ett sovrum i din egen smak, måltider och fikor när du önskar dem och som löser allehanda behov som kan uppstå under mötets gång. Värden tar kontakt med den som bokat eller annan utsedd mötesledare två veckor före mötet för att ta reda på speciella önskemål. Du och din grupp är i trygga händer.
Varje MiLgård har sin egna karaktär men MiLgårdarnas idé och koncept genomsyrar dem alla.
Vårt löfte till dig gäller oavsett viken MiLgård du väljer. Välkommen!

våra milgårdar & värdar
BORGEN
AW4I5935 (kopia).png

Bruksallén 13 
264 39 Klippan

IMG_4200.png

KRISTINA OLSSON

VÄRD PÅ BORGEN

MILGÅRDARNA I KLIPPAN

Mitt mål är att dela med mig av min kärlek till mat.

s mer om Kristina här! 

VILLAN
AW4I6147.png

Bruksallén 2
264 39 Klippan

IMG_4228.png

JOEL NILSSON

VÄRD PÅ VILLAN

MILGÅRDARNA I KLIPPAN

Service för mig är det gästerna vill ha.

Läs mer om Joel här! 

MAGASINET
AW4I4714.png

Bruksallén 4
264 39 Klippan

AW4I4803.png

Bruksallén 4
264 39 Klippan

IMG_4057.png

MATS ENGHOLM

VÄRD PÅ MAGASINET & STALLET

MILGÅRDARNA I KLIPPAN

Möten, mat och människor är min passion. 

Läs mer om Mats här! 

GÅRDEN
VASBYHOLM
AW4I9538.png

Kvarnbrodda 1181

247 96 Veberöd

IMG_4148.png

PAULINE NILSSON
& JESPER PALLESEN

VÄRDPAR PÅ GÅRDEN

MILGÅRDEN PÅ ROMELEÅSEN

Vår ambition är att få er att känna

er som hemma. 

Läs mer om Pauline & Jesper här! 

PAULINE

JESPER

bottom of page