vårt kontor i lund

Vårt mysiga kontor ligger på Trädgårdsgatan mitt i Lund. Välkommen att ta kontakt med oss. Kontakten med er som är på våra gårdar är den viktigaste inspirationen för det som är vår största passion: att ständigt förnya den fysiska och mentala miljön. 

Välkommen att höra av dig!

 
AW4I03861.jpg
AW4I03862.jpg

LOUISE HEDLUND

PERNILLA WESTERLUND

 

 

 

 

Varje bokningsförfrågan är unik. Det gäller att vara lyhörd och hitta den rätta flexibla lösningen utifrån behov och önskemål. Detta ger mig positiv energi och gör att jag trivs så bra på MiLgårdarna! 

Jag inspireras av att kunna erbjuda kunden konferens i en varm och välkomnande miljö som främjar trivsel och goda resultat. Våra värdars fantastiska matkonst och flexibla service är också en viktig del för ett lyckat möte. MiLgårdarna håller dessutom en tydlig miljöprofil som jag har glädjen att vara med om att ständigt utveckla. Detta tillsammans med vårt unika koncept gillar jag att få vara en del av. MiLgårdare sedan 1999.

MÖTESRÅDGIVNING OCH BOKNING  HÅLLBARHETSANSVARIG

MÖTESRÅDGIVNING OCH BOKNING 

MARKNADSFÖRING

Jag brinner för att ge råd och skapa de bästa förutsättningar för kreativa mötesmöjligheter för våra kunder. Hos oss möts den professionella möteskulturen med den hemtrevliga och lugna miljön. Det skapar balans mellan effektivitet och reflektion, viktiga ingredienser för ett hållbart resultat.

Jag glädjs åt att vara en del i ett team med engagerade medarbetare som tillsammans med våra fantastiska värdar levererar en varm och

hemtrevlig service samt måltider efter gästgruppens önskemål. Hållbar mat för en bättre värld ligger mig varmt om hjärtat, något som vi tillsammans med våra värdar arbetar med dagligen. MiLgårdare sedan 2017.

 
AW4I0852.jpg

ANNA ARAP SOI

  EKONOMI, SYSTEM OCH SOCIALA MEDIER

Efter många år inom redovisning i helt andra branscher lockades jag hit; Här får jag möjlighet till varierande arbetsuppgifter där mitt intresse för ekonomi, teknik, mat och service uppskattas. Det är sällan dessa egenskaper efterlyses i en och samma tjänst. I vårt team får alla vara med och bidra med det de är bra på, men även utvecklas inom det de vill bli bättre på. Jag känner mig lyckligt lottad!

 

MiLgårdarnas koncept inspirerar! Den nära och personliga kontakten med kunderna och med kundens behov i centrum samt de unika miljöerna med härliga natur- och matupplevelser; Det är ett vinnande koncept. Det är spännande att vara med på MiLgårdarnas fortsatta resa.​ MiLgårdare sedan 2019.

AW4I2124.png

JANNE STENBERG

FASTIGHETER, UNDERHÅLL OCH TEKNIK

 

Mitt ansvar är att sköta om alla fastigheterna, underhållet och den löpande driften. Jag ser till så att husen fungerar optimalt och att våra utemiljöer håller en god kvalitet. Jag är även ansvarig för all teknik som finns på våra gårdar. Tekniken är viktig för våra gäster och måste helt enkelt fungera. Tillsammans med Lennart, Ninna och våra byggare är jag också engagerad i alla våra mer eller mindre ständigt pågående renoveringsprojekt. 

Jag gillar hantverk och teknik, samt friheten att kunna planera min arbetsdag efter både gästernas och husens behov. Jag uppskattar att mina uppgifter är så omväxlande och att följsamheten till våra gästers behov alltid står i fokus. MiLgårdare sedan 2005. 

 

 
AW4I3718.png

NINNA ROHLIN

VVD, DESIGN OCH INREDNING 

Att skapa hemkänsla på våra gårdar gör jag genom att noga välja ut allt du ser på MiLgårdarna. Från uppläggningsfat för maten till klinkers i badrummen. Eftersom sovrum och badrum alla är olika kan du välja ditt sovrum efter egen smak, där du bäst kan få vila och hämta kraft. Att återanvända möbler genom att klä om eller måla om för att de ska få en ny plats är både roligt och kreativt. Att blanda gammalt och nytt med respekt för husets karaktär. Allt för att skapa en trygg och lugn miljö för intensiva arbetspass med bra resultat.

 

Min glädje och drivkraft ligger i att arbeta med ständig förnyelse i allt. Att jobba både med de konkreta detaljerna och som vice vd vara med om att forma helheten i konceptet tillsammans med gäster och kollegor. Det är spännande, varje dag. Det älskar jag. MiLgårdare sedan 1996. 

MIKAELA  ROHLIN

PROJEKTLEDARE SYNLIGHET

mikaela.rohlin

@milgardarna.se

Som uppvuxen i konceptet och på våra gårdar är jag väldigt glad över att nu få jobba med MiLgårdarna. Framförallt arbetar jag med vår synlighet: allt ifrån skyltar på gårdarna till att utveckla strategin för sociala medier. Jag brinner för personlig utveckling samt gruppdynamik och ser styrkan i MiLgårdarnas team. Organisationens uppbyggnad och den prestigelösa samverkan mellan oss skapar en engagerad dynamik.  

 

Jag bidrar med ett ungt perspektiv i en ledning som sträcker sig åldersmässigt över tre generationer. 

MiLgårdarnas koncept är unikt. Mitt mål är att fler ska

få veta det. MiLgårdare sedan 2019. 

AW4I1049.jpg

LENNART ROHLIN

VD, GRUNDARE OCH ÄGARE

MiLgårdarna är professionella mötesplatser med hemkänsla. Kreativa, stimulerande, hållbara och resultatfokuserade möten är något av det viktigaste man kan syssla med. Jag är glad över att våra miljöer kan bidra till sådana hållbara och produktiva möten. 

Att skapa engagemang kring både stabilitet och ständig förnyelse är nog det som är allra roligast i mitt arbete. Att ständigt förnya det unika i vårt koncept och se till så att det kommer till konkreta uttryck, bland annat i renoveringar och uppgraderingar av våra fantastiska hus och miljöer, gör mig direkt upprymd. Liksom att se människor växa och utvecklas till sin fulla potential. MiLgårdare sedan 1980.

 
 

våra milgårdar & värdar

Under hela din vistelse på din MiLgård är det värden eller värdparet som ser till så att du får ett sovrum i din egen smak, måltider och fikor när du önskar dem och som löser allehanda behov som kan uppstå under mötets gång. Värden tar kontakt med den som bokat eller annan utsedd mötesledare en dryg vecka före mötet för att ta reda på speciella önskemål. Du och din grupp är i trygga händer.

Varje MiLgård har sin egna karaktär men MiLgårdarnas idé och koncept genomsyrar dem alla.

Vårt löfte till dig gäller oavsett viken MiLgård du väljer. Välkommen!

 
CL0R7730.png
AW4I5935 (kopia).png

JOEL NILSSON

VÄRD PÅ BORGEN

MILGÅRDARNA I KLIPPAN

Bruksallén 13 
264 39 Klippan

Service för mig är det gästerna vill ha.

Läs mer om Joel här! 

 
AW4I6147.png

Bruksallén 2
264 39 Klippan

Sussie.png

SUSSIE MATTSSON

VÄRD PÅ VILLAN

MILGÅRDARNA I KLIPPAN

Det gäller att finnas till hands utan att störa.

Läs mer om Sussie här! 

Thomas.png

THOMAS LINDSTRÖM

VÄRD PÅ VILLAN

MILGÅRDARNA I KLIPPAN

Dialogen med gästerna är A och O.

Läs mer om Thomas här! 

 
AW4I4714.png

Bruksallén 4
264 39 Klippan

AW4I4803.png

Bruksallén 4
264 39 Klippan

AW4I1110.png

MATS ENGHOLM

VÄRD PÅ MAGASINET & STALLET

MILGÅRDARNA I KLIPPAN

Möten, mat och människor är min passion. 

Läs mer om Mats här! 

 
AW4I9538.png
6_edited_edited_edited.png

VÄRD PÅ MILGÅRDEN PÅ ROMELEÅSEN

Kvarnbrodda 1181

247 96 Veberöd

Längtar efter att möta gästerna igen.

Läs mer om Helle här!