Image.jpeg

Helle och Emma

Värdar på Gården

gården

milgården på romeleåsen

AW4I9538.png

Med stor glädje hälsar vi Helene Blomqvist tillbaka som värd för MiLgården på Romeleåsen. Efter några år som husmor inom Svenska Kyrkan längtade hon tillbaka till Gården, som hon var värd för 2013-15.

 

Allt som MiLgårdarna står för ligger mig så varmt om hjärtat, säger Helle. Framför allt helheten och den fina och mysiga miljön. Jag längtar efter att få möta de alltid så positiva gästgrupperna, och jag lovar att bjuda på mat och dryck som inspirerar och ger energi. 

På Gården blir hemkänslan extra stark med Helle som värd och med sina döttrar som back up. Särskilt Emma som efter att ha startat upp flera restauranger sommaren 2021 blir Helles kompanjon. 

AW4I9538.jpg
Gården_2018.png
GÅRDEN.jpg

MiLgården på Romeleåsen​

Kvarnbrodda 1181
247 96 Veberö
+46 (0) 46 - 821 20

Bokning
+46 (0) 46 - 20 52 20
info@milgardarna.se 

BIL – I Veberöd, tag väg 102

mot Skurup. Efter 6 km, följ

skyltar MiLgården..

FLYG - Närmaste flygplats är Sturup,

20 km från Gården. 

 

Avstånd från Lund 30 km,

från Malmö 44 km.

 

Soffan 2.jpg

30  personer i största konferensrummet
36  personer i matsalen
20  sovrum varav 3 dubbelrum
2  konferensrum
4  grupprum 

Se Gårdens coronasittningar här>>

AW4I9114.jpg

Här presenteras aktiviteter som kan utgöra en integrerad del av mötesagendan, till exempel teamutveckling. Samt aktiviteter för avkoppling och motion, lek och tävling med mera. 

Vårt bubbelbad för 8 personer är fritt tillgängligt. För golfaren, passa på att spela på en av Skånes vackraste banor före eller efter din konferens. 

 

avskilt lugn mitt i golfbanan

Över MiLgården på Romeleåsen vilar en rofylld stämning. På behagligt köravstånd från både Malmö och Lund, vid bokskogens slut och intill Romeleåsens golfbana, ligger denna vackra gård som en gång varit storbondens 

hem.

 

De vackra omgivningarna och det varma bemötandet hjälper dig att komma i rätt stämning och skapa lite distans till din vardag.

en pärla på romeleåsen

Husets atmosfär ger sig direkt tillkänna: den öppna spisen sprider värme i entrén och golvknarret ger en speciell hemkänsla. Öppna och inbjudande umgängesrum ligger redo att ta emot dig och dina kollegor.

 

När vädret tillåter lockar den generösa terrassen, med utsikt mot trädgården och den vackert anlagda golfbanan. På terrassen finns också ett 8 personers bubbelbad för avkoppling och umgänge.

gården med gäster på vårt första jubileums-event i mars 2020

Temat var hållbarhet, vi tipsade varandra om enkla åtgärder, 

gjorde grönsaksbuketter och njöt av Ingemos fräscha lunchbuffé.   

ALLA KÄNNER SIG HEMMA

 

–  Vi har varit en del på Gården på senaste tiden. Det gör något med gruppen

  att vara där; tror att alla känner sig hemma och direkt kommer in i lärande-läge.

 

Helena Nilsson, People & Culture Manager, Inter IKEA Group

               VI KOMMER SNABBT IGÅNG OCH STÖRS INTE AV ANDRA

–  Hemkänslan gör att vi slappnar av och snabbt kommer igång med arbetet i våra veckolånga utvecklingsprogram på Gården. Maten är fräsch med mycket grönt. Buffémodellen gör att måltiderna flyter på. Vi är ensamma på Gården och störs inte av andra. Det är kanske det allra viktigaste!

 

Vivianne Thomsson, coach och konsult, Kull Leadership