top of page

milgårdarnas priser 2024

Kanske tillhör du ett företag som ofta är hos oss på MiLgårdarna.

Då är ditt pris lägre än det ordinarie pris som anges nedan.

Alternativt är du nyfiken på MiLgårdarna och vill komma till oss för första gången. 

Kontakta Marie eller Pernilla för information om ditt pris. 

milgårdarnas helpension 

3 145 kronor  (2 845 i dubbelrum)

 

Energi, inspiration och vila – alltid med hemkänsla

 

Hos oss bor du i smakfullt inredda sovrum med sköna sängar. Våra värdar serverar härliga och smakrika måltider med mycket grönt på ett vackert buffébord vid lunch och 2-rätters middag. Maten lagas av de bästa råvaror, ofta ekologiskt och närproducerat. Vatten och kaffe ingår. För- och eftermiddagsfika med kaffe och te, nybakat och hälsosamma alternativ efter dina önskemål. Morgonens frukostbuffé ger energi för det fortsatta mötet. 

Måltider och fika serveras på de tider du önskar och nybryggt kaffe, te, frukt och vatten, även kolsyrat, finns alltid på plats. Önskas 3-rätters middag tillkommer 150 kronor. För ytterligare tillägg, se Mat&Dryck.

Påföljande dag - 545 kronor

 

Följ upp med en andra dag

Energigivande förmiddags-fika, härlig lunchbuffé med mycket grönt och måltidsdryck samt eftermiddagsfika med nybakat eller MiLgårdarnas hälsofika. 

milgårdarnas gårdshyra 

från 8 000 till 20 000 kronor

 

Du hyr hela konferensgården med ensamrätt

– mycket mer än en konferenslokal

 

Hos MiLgårdarna hyr du inte enstaka lokaler. Hela gården är din. Med alla sina många bekväma och välutrustade konferens- och grupprum av olika storlek och karaktär. Du väljer mötesrum efter just era behov. Ni konfererar och umgås i lugn och ro utan att störas av andra grupper.

Värden hälsar er varmt välkomna och har sedan fullt fokus på din grupp. Doft av nybakat sprider sig i huset, nybryggt kaffe står alltid framme och ni äter i er egen matsal på tider som passar er.

 

De vackra umgängesrummen har ni också för er själva.

På MiLgårdarna erbjuds ni en kreativ miljö med hemkänsla

– i vackra och rofyllda omgivningar. 

I gårdshyran ingår:

 

Välutrustade mötesrum, mysiga sällskapsrum, egen matsal och ett eget konferenskontor. Trådlöst nätverk ute och inne. Konferensvatten. Fri användning av all utrustning samt förbrukningsmaterial, inklusive utrustning för team-aktiviteter. Exempel på teknisk utrustning är projektorer, kopiator, dator med skrivare och videokamera. Fri tillgång till speciella rum, installationer och utrustning för olika slags aktiviteter ingår också. Framför allt: Ni disponerar huset för er själva och störs inte av andra grupper eller privatgäster.

 

                       INGENTING KAN SLÅ DETTA, VÄRLDEN ÖVER

 

–  Vi har lagt våra Thule Academy moduler hos er på grund av ert utmärkta koncept. Det ger en bra och trygg miljö som eliminerar energiläckage. Man kan inte vara i en bättre miljö. Jag har i 25 år varit på många konferensställen världen över och det här är absolut bäst! Ingenting kan slå detta. 

 

Kajsa von Geijer

                                              TRÄFFSÄKER NÄRVARO

 

–  Personligt, ostört, flexibelt och med fokus på gästernas behov, det är vad MiLgårdarna står för.  Det underlättar för oss att hålla fokus på rätt saker och skapa den närhet som gör det möjligt att utforska nya föreställningar i våra executive program. Träffsäker närvaro, helt enkelt.

 

                     Stein Kleppestø, styrelseordförande EFL och partner i Blueberry Hill

bottom of page