top of page

              milgården ön                i halland

Värden på Ön, Joel Nilsson, har arbetat på MiLgårdarna sedan 1994. 1997 var han med och startade konferensgården Ön; en verksamhet han byggt upp från grunden och satt sin personliga prägel på.

-  Service för mig är det mina gäster vill ha. Jag vill få dem att känna sig som hemma och utnyttja mötes- och umgängesrummen på bästa vis. Det gäller att vara lyhörd och att vara på plats, utan att stå i vägen.

För att kunna leva upp till detta poängterar Joel vikten av att vara väl förberedd och veta så mycket som möjligt om gruppens behov i förväg.

AW4I9837.jpg

ön kapacitet

80 personer i största konferensrummet
55 personer i matsalen
34 sovrum
4   konferensrum
11  grupprum 

Lorem Ipsum

AW4I2331.jpg

öns husritning

Ön2.png
ÖN.jpg

hitta till ön

Vägbeskrivningar

Lejeby 156
312 93 Laholm
+46 (0) 430 - 622 61

Bokning
+46 (0) 46 - 20 52 20
info@milgardarna.se 

AW4I9815.jpg

aktiviteter på ön

Lorem Ipsum

mitt i naturreservatet

MiLgården Ön i Halland, ligger en liten bit från Laholm och är vår allra mest ostörda och naturnära MiLgård. Här erbjuds en lugn och behaglig plats för tankar, möten och samtal. Placeringen är idyllisk: mitt i ett naturreservat där Lagan delar sig i två vattendrag och bildar den halvö som konferensgården Ön ligger på. 

för kreativa möten i rofylld miljö

Ön utanför Laholm, är en av MiLgårdarnas sju konferensgårdar i Skåne och Halland. Här står möten, konferenser och kick-off i centrum. Vår konferensmiljö erbjuder rofylld hemkänsla för fokuserat arbete. Genom personligt bemötande, maximal flexibilitet och utsökt mat skapar vi tillsammans framgångsrika möten för inspiration, energi och resultat.

bottom of page