Avskilt lugn mitt i golfbanan


Över Gården på Romeleåsen vilar en rofylld stämning. På behagligt köravstånd från både Malmö och Lund, vid bokskogens slut och intill Romeleåsens golfbana, ligger denna vackra gård som en gång varit storbondens hem. De vackra omgivningarna och det varma bemötandet hjälper dig att komma i rätt stämning och skapa lite distans till din vardag.

Husets atmosfär ger sig direkt tillkänna: den öppna spisen sprider värme i entrén och golvknarret ger en speciell hemkänsla. Öppna och inbjudande umgängesrum ligger redo att ta emot dig och dina kolleger. När vädret tillåter lockar den generösa terrassen, med utsikt mot trädgården och den vackert anlagda golfbanan.

Samtliga 18 sovrum håller högsta klass. De är personligt och individuellt inredda där alla badrum har klinker, kakel och mosaik i en färgsättning som matchar respektive sovrum. En dröm för den inredningsintresserade.

 

För kreativa möten i rofylld miljö

Gården på Romeleåsen är en av MiLgårdarnas sju konferensgårdar i Skåne och Halland. Här står möten, konferenser och kick-off i centrum. Vår konferensmiljö erbjuder rofylld hemkänsla för fokuserat arbete. Genom personligt bemötande, maximal flexibilitet och utsökt mat skapar vi tillsammans framgångsrika möten för inspiration, energi och resultat.

 

Det bästa Sverige har att erbjuda

–   Vi var en grupp forskare från hela världen – Japan, Australien, Tyskland, USA och även Sverige – som hade en fyra dagars workshop på Romeleåsen.

–   Vi förvånades över hur väl omhändertagna vi blev. Vi har aldrig förr upplevt en så bra miljö för en workshop.

–   Vi kunde sitta tillsammans i konferensrummet och sedan dela upp oss i smågrupper på en gård med mycket hemkänsla och vi togs väl om hand med hembakat och utsökta luncher och middagar. Gårdens värd med personal tog hand om alla våra behov.

–   Eftersom vi bokade Gården en hel vecka i augusti före den typiska svenska konferenssäsongen, fick vi dessutom ett utmärkt pris för vår vistelse.

–   Jag kan rekommendera Gården till alla som vill bjuda sina kollegor på det bästa Sverige har att erbjuda.

David Sumpter, professor, Uppsala universitet

 

Läs fler referenser