AKTIVITETER PÅ MILGÅRDARNA I KLIPPAN

På MiLgårdarna i Klippan finns installationer, utrustning och material för ett stort antal olika aktiviteter. Inte minst finns stora ytor i både Logen och Campushuset som är tillgängliga oavsett vilken MiLgård som bokats. En hel del utan tillkommande kostnad.

Här presenteras ett 30-tal aktiviteter. 

TEAMUTVECKLING

Hos oss finns många teamövningar som med planering före och reflektion efter kan användas för professionell teamutveckling. Men också för andra utvecklande syften i samklang med konferensens tema.

 

FYSISKT HOS OSS

Här finns utrustning för flera olika sporter, i den stora Logen eller på gräsmattan framför. Eller i Borgens lummiga park. Tag en promenad eller joggingtur i den vackra naturen eller besök vårt gym i Campushuset.

LEKFULLT FÖR GEMENSKAP

När en stunds lekfull avkoppling från mötets ordinarie agenda eftersträvas finns ett antal aktiviteter som ger just det. Men som samtidigt ger ny energi och ökad samhörighet. Utöver att ha riktigt roligt tillsammans.

EN BIT BORT

Nära MiLgårdarna i Klippan finns ett storslaget naturreservat. Våra värdar gör gärna en fika-korg att ta med. Här finns också gokart, kanoting och golf – samt ett ute-gym bara 2 km bort. 

WORKSHOPS

Att lyssna till och prova på något nytt eller annorlunda med professionell handledning kan kallas kurs, utbildning, träning eller workshop.

Några förslag från oss på "Home of Action,

Reflection and Learning".